Phonofile

Derfor skal du gå med smykkerDet meste

Posted by Jette Sat, May 14, 2016 12:10:26

Når man tænker over der, så er smykker faktisk lidt en spøjs opfindelse. I realiteten så har smykker jo ikke umiddelbart nogen gavnlig effekt, men så på den anden side, så har de måske alligevel. På baggrund af Wikipedias forklaring på smykker vil denne artikel diskutere, hvad smykker egentlig er. http://da.wikipedia.org/wiki/Smykke

I modsætning til mange andre typer beklædningsgenstande, så har smykker ikke umiddelbart nogen funktion, men er mest båret syns skyld. På den måde adskiller smykker sig fra mange andre typer beklædning som blandt andet bukser, trøjer og kjoler, der tjener et formål.

Ofte er smykkerr noget man bærer uden på ens beklædning så det er synligt for alle eller også så direkte på kroppen.

Oftest er smykker lavet i et ædelt metal eller andre flotte metaller, flotte sten, måske endda ædelsten eller, hvis det skal være ekstraordinært så kan man også kombinere metallet og stenene for at skabe et ekstra specielle smykker.


På grund af de dyre materialer, så repræsenterer smykker også ofte en eller anden form for værdi, både valutamæssig men også ofte af affektionsværdi. Jo dyrere smykkerne er, så bliver de også oftere anset for finere. Et billigt smykke er knap så fint, mens et rigtig dyrt smykke er ekstremt fint og viser en eller anden form for status. Blog image
Netop den status smykker kan vise har nok været den primære funktion for smykker op igennem tiden. Hvis man havde råd til at gå med smykker, og især dyre smykker, så måtte man jo per automatik have råd til at købe de dyre smykker, og så må man have mange penge. Havde man derimod ikke ret mange penge, så var smykker ofte et særsyn, for her blev pengene i stedet prioriteret på mad og husly frem for pyntegenstande uden nogen særligt bidrag til ens levevilkår.

Smykker kan udover at vise, hvor mange penge man har også symbolisere, hvor stor en magt en bærer af de pågældende smykker har. For eksempel er kongekronen, sceptre, diademer og andre smykker, der refererer direkte til ens status i samfundet, eksempler på sådanne smykker. For eksempel havde adelige og gejstlige i middelalderen ofte en ring med et særligt seglstempel, der kunne bruges til at forsegle og bekræfte ægtheden af afsendte breve. På den måde har smykker spillet en væsentlig rolle i de royale familier, hvor smykker både har afgjort, hvem der havde den reelle magt, men også som et symbol på, hvor store en rigdom den royale familie egentlig var i besiddelse af. På den måde har de royale smykker, eller kronjuveler, som de ofte kaldes, altså tjent som et statussymbol på, hvor stor en rigdom den kongelige familie besad og dermed legaliserede deres magt og regerende magt.

Ned igennem historien har det blandt de jævne folk primært været kvinder, der bar smykker, mens det i mindre grad var mændene, der bar smykker. Den tendens har dog ændret sig i løbet af den seneste moderne historie. Først var det smykker som manchetknapper, slipsenåle og forlovelses- og vielsesringe, der fandt ind blandt de formelle beklædningsgenstande. I dag er det mere normalt for mænd at bære smykker og blandt andet, så har øreringe og halskæder været en mere og mere accepteret del af de smykker som det er okay for mænd at bære. Især læderarmbånd er ofte et sikkert hit, når man snakker smykker til mænd.

De første smykker af metal kan dateres helt tilbage til for mere end 6000 år siden, hvor vi lærte at forarbejde kobber. Inden den tid, så har smykker ofte bestået af muslingeskaller, ben og faktisk også skaller fra strudseæg. Så det er langtfra nogen ny opfindelse at gå med smykker.

Sæt stilenMennesker

Posted by Jette Sat, May 14, 2016 12:01:21

For de fleste kvinder er det vigtigt og rart, at man med få midler kan udtrykke sig gennem sit tøj, og alle kvinder vil jo altid gerne se ud af det bedste de har, men ind i mellem kan det knibe med de fede accessories, og du er måske efterhånden løbet tør for, hvor du skal finde det tilbehør, du gerne vil have, skal matche det sæt tøj, du bedst kan lide at have på?

Gode produkter
Et besøg på www.guldknappen.dk er slet ikke en dårlig ide, hvis du er en kvinde, der både går op i, at du skal have kvalitet men samtidig være modebevidst og flot, når du bevæger dig uden for en dør. På denne webshop kan du nemlig finde alt, hvad hjertet begærer inden for mode og kvalitet. Du kan eksempelvis finde et bredt udvalg af depeche bælter, som er noget af det mest moderne og populære lige nu, og så kan du være helt sikker på, at du ikke får dig et produkt, der ikke lever op til de kvalitetskrav, du har.

Alt hos Guldknappen er nemlig ren kvalitet og depeche bælter kan fås blandt andet med eller uden nitter, men fælles for alle de depeche bælter, du finder på webshoppen er, at de er lavet af læder, og det er et produkt, man har brugt i rigtig mange årtier og derfor ved, er bare slidstærkt og en rigtig god kvalitet.

Brugbart til mange ting
Med depeche bælter kan du altså være sikker på, at du altid følger den sidste nye mode. Førhen brugte man jo seler til at holde bukserne oppe, men depeche bælter og andre bælter har ikke så meget den funktion i dag, som bælter og seler havde førhen. Depeche bælter skal ses som en accessorie og så et tillæg til dit i øvrigt allerede smarte sæt tøj, du har tænkt dig at gå i byen iført i. Mange vælger at sætte deres depeche bælter oppe ved taljen eller lige under brystet, da det ofte giver øget fokus på de flotte former, du har.

Så altså depeche bælter behøver altså ikke nødvendigvis at have en praktisk funktion, men når først du har købt dig depeche bælter på hjemmesiden, så kan du selvfølgelig gøre med dine depeche bælter, som det passer dig, og du behøver naturligvis ikke at bruge dem, som de fleste andre gør.

Pifter tøjet op Men det er blevet yderst populært at bruge bælter ligesom man bruger smykker eller smarte leggins eller frække sko. Det er med til at give et helhedsindtryk, og ofte vil du opleve, at depeche bælter giver dit tøj det sidste finish, du synes, det kunne have brug for. Det er også en god måde at pifte et sæt tøj op, du måske går og overvejer at lægge bagerst i klædeskabet, fordi du synes, det er ved at være for kedeligt og uddateret. Pressede priser Og ikke nok med, at du finder et bredt udvalg af depeche bælter på www.guldknappen.dk, så kan du også være helt sikker på, at det er den webshop på nettet, der har de laveste priser, når det kommer til depeche bælter og alt det andet, de sælger.

Det er fordi, de har prisgaranti på deres produkter, og derfor presser de altid priserne ned til de niveau, de øvrige butikker sælger eksempelvis depeche bælter til.
Der er altså rigtig mange fordele ved at bestille dine depeche bælter på Guldknappen’s webshop, og hvis du bestiller allerede i dag, vil du kunne have dine depeche bælter inden weekenden, hvor du så kan tage dem i brug, når du skal se ekstra godt ud.