Phonofile

Phonofile

Om bloggen

Det her er en blog med fokus på tandpleje

En Kvindes Plads Er i Hjemmet

MenneskerPosted by Jette Tue, May 08, 2018 08:47:08

'En kvindes plads er i hjemmet'. I forgangne dage var det ikke blot et udtryk, men et faktum. Det var ikke meningen, at kvinder skulle kunne læse. I de tider var kvinder vellærte i den fine kunst. Deres hobbyer inkluderede at spille musikalske instrumenter og syning. De så deres roller som hjemmegående og forsøgte aldrig at konkurrere med deres mandlige modpart. I den æra var familier mere stabile, og kvinder var mere medgørlige og blødhjertede. En mands hjem var hans palads, og her var han kongen.

Børn havde deres mødre til at tage imod dem, når de kom hjem fra skole, og til at dele deres oplevelser fra skolen med. Båndet mellem mødre og børn var stærkere dengang, end det er det nu. I de dage havde mødre stor indflydelse på deres børns liv. Ved at være hjemme nød kvinderne det privilegium, det var, at kunne se deres børn blomstre og springe ud som fine unge mænd og kvinder. De havde mulighed for at sætte pris på ethvert øjeblik brugt på at pleje deres børn med alle de midler, som de havde til rådighed.

Forbrydelser var ikke så udbredte, fordi mødrene havde tid til at lære deres børn værdier og opretholde disciplin i hjemmet. Man understregede og opretholdt respekt for autoritet. Piger blev lært at ære deres mænd og udvise gode moralske standarder i samfundet. Kvinder var i sig selv ledere, fordi de var grundstenene, som familier blev bygget på. Samfund var mindre voldelige og korrupte, da "En Kvindes Plads Er i Hjemmet" var normen.

Da den 2.bølge af feminisme viste sit grimme hoved i de tidligere 1960'ere, gik familiestrukturen voldsomt i opløsning. Kvinder begyndte at konkurrere med deres mandlige modparter for anerkendelse i alle mulige stillinger ved at deres position som hjemmegående. Sikke en katastrofe! Mænd udvidede ikke længere deres høflighed til kvinder. De stoppede med at give deres plads til dem i en fyldt bus eller andet steds. At åbne og lukke døre blev absurd. 'Lige rettigheder' blev det populære feministiske udtryk, så mænd gav modsvar på dette ved at behandle kvinder mere som mænd. datingsider

Hvad kvinder nægtede at anerkende var, at når de søger beskæftigelse uden for hjemmet, er de i virkeligheden involveret i flere opgaver, for når de vender hjem efter arbejde, skal de stadig udføre bestemte opgaver som mødre. For nogle, kan dette være ekstremt stressende, fordi de skal dele den lille smule tid de har ved dagens udgang mellem deres mænd og deres børn, samtidig med at de skal forberede sig på deres arbejde til den næste dag.

Hvis vi kommer tilbage til det fundamentale og alle kvinder tager deres retmæssige plads i hjemmet, vil der være nok jobs, som mænd kan engagere sig i, så de kan opretholde deres ansvar som forsørgere af deres familier. Mænd ville blive tvunget til at trække sig tilbage fra deres selvtilfredshed og maksimere deres potentialer. Så længe kvinder fortsætter med at forlange lighed, vil mænd blive mindre ansvarlige for at blive i deres roller som hyrder i deres familier, og kvinder vil fortsat se sig selv som skulle bære det meste af økonomien samtidig med det emotionelle stress som eksisterer i familier.
Derfor skal du gå med smykker

Det mestePosted by Jette Sat, May 14, 2016 12:10:26
Når man tænker over der, så er smykker faktisk lidt en spøjs opfindelse. I realiteten så har smykker jo ikke umiddelbart nogen gavnlig effekt, men så på den anden side, så har de måske alligevel. På baggrund af Wikipedias forklaring på smykker vil denne artikel diskutere, hvad smykker egentlig er. http://da.wikipedia.org/wiki/Smykke

I modsætning til mange andre typer beklædningsgenstande, så har smykker ikke umiddelbart nogen funktion, men er mest båret syns skyld. På den måde adskiller smykker sig fra mange andre typer beklædning som blandt andet bukser, trøjer og kjoler, der tjener et formål.

Ofte er smykkerr noget man bærer uden på ens beklædning så det er synligt for alle eller også så direkte på kroppen.

Oftest er smykker lavet i et ædelt metal eller andre flotte metaller, flotte sten, måske endda ædelsten eller, hvis det skal være ekstraordinært så kan man også kombinere metallet og stenene for at skabe et ekstra specielle smykker.


På grund af de dyre materialer, så repræsenterer smykker også ofte en eller anden form for værdi, både valutamæssig men også ofte af affektionsværdi. Jo dyrere smykkerne er, så bliver de også oftere anset for finere. Et billigt smykke er knap så fint, mens et rigtig dyrt smykke er ekstremt fint og viser en eller anden form for status.
Netop den status smykker kan vise har nok været den primære funktion for smykker op igennem tiden. Hvis man havde råd til at gå med smykker, og især dyre smykker, så måtte man jo per automatik have råd til at købe de dyre smykker, og så må man have mange penge. Havde man derimod ikke ret mange penge, så var smykker ofte et særsyn, for her blev pengene i stedet prioriteret på mad og husly frem for pyntegenstande uden nogen særligt bidrag til ens levevilkår.

Smykker kan udover at vise, hvor mange penge man har også symbolisere, hvor stor en magt en bærer af de pågældende smykker har. For eksempel er kongekronen, sceptre, diademer og andre smykker, der refererer direkte til ens status i samfundet, eksempler på sådanne smykker. For eksempel havde adelige og gejstlige i middelalderen ofte en ring med et særligt seglstempel, der kunne bruges til at forsegle og bekræfte ægtheden af afsendte breve. På den måde har smykker spillet en væsentlig rolle i de royale familier, hvor smykker både har afgjort, hvem der havde den reelle magt, men også som et symbol på, hvor store en rigdom den royale familie egentlig var i besiddelse af. På den måde har de royale smykker, eller kronjuveler, som de ofte kaldes, altså tjent som et statussymbol på, hvor stor en rigdom den kongelige familie besad og dermed legaliserede deres magt og regerende magt.

Ned igennem historien har det blandt de jævne folk primært været kvinder, der bar smykker, mens det i mindre grad var mændene, der bar smykker. Den tendens har dog ændret sig i løbet af den seneste moderne historie. Først var det smykker som manchetknapper, slipsenåle og forlovelses- og vielsesringe, der fandt ind blandt de formelle beklædningsgenstande. I dag er det mere normalt for mænd at bære smykker og blandt andet, så har øreringe og halskæder været en mere og mere accepteret del af de smykker som det er okay for mænd at bære. Især læderarmbånd er ofte et sikkert hit, når man snakker smykker til mænd.

De første smykker af metal kan dateres helt tilbage til for mere end 6000 år siden, hvor vi lærte at forarbejde kobber. Inden den tid, så har smykker ofte bestået af muslingeskaller, ben og faktisk også skaller fra strudseæg. Så det er langtfra nogen ny opfindelse at gå med smykker.

Sæt stilen

MenneskerPosted by Jette Sat, May 14, 2016 12:01:21
For de fleste kvinder er det vigtigt og rart, at man med få midler kan udtrykke sig gennem sit tøj, og alle kvinder vil jo altid gerne se ud af det bedste de har, men ind i mellem kan det knibe med de fede accessories, og du er måske efterhånden løbet tør for, hvor du skal finde det tilbehør, du gerne vil have, skal matche det sæt tøj, du bedst kan lide at have på?

Gode produkter
Et besøg på www.guldknappen.dk er slet ikke en dårlig ide, hvis du er en kvinde, der både går op i, at du skal have kvalitet men samtidig være modebevidst og flot, når du bevæger dig uden for en dør. På denne webshop kan du nemlig finde alt, hvad hjertet begærer inden for mode og kvalitet. Du kan eksempelvis finde et bredt udvalg af depeche bælter, som er noget af det mest moderne og populære lige nu, og så kan du være helt sikker på, at du ikke får dig et produkt, der ikke lever op til de kvalitetskrav, du har.

Alt hos Guldknappen er nemlig ren kvalitet og depeche bælter kan fås blandt andet med eller uden nitter, men fælles for alle de depeche bælter, du finder på webshoppen er, at de er lavet af læder, og det er et produkt, man har brugt i rigtig mange årtier og derfor ved, er bare slidstærkt og en rigtig god kvalitet.

Brugbart til mange ting
Med depeche bælter kan du altså være sikker på, at du altid følger den sidste nye mode. Førhen brugte man jo seler til at holde bukserne oppe, men depeche bælter og andre bælter har ikke så meget den funktion i dag, som bælter og seler havde førhen. Depeche bælter skal ses som en accessorie og så et tillæg til dit i øvrigt allerede smarte sæt tøj, du har tænkt dig at gå i byen iført i. Mange vælger at sætte deres depeche bælter oppe ved taljen eller lige under brystet, da det ofte giver øget fokus på de flotte former, du har.

Så altså depeche bælter behøver altså ikke nødvendigvis at have en praktisk funktion, men når først du har købt dig depeche bælter på hjemmesiden, så kan du selvfølgelig gøre med dine depeche bælter, som det passer dig, og du behøver naturligvis ikke at bruge dem, som de fleste andre gør.

Pifter tøjet op Men det er blevet yderst populært at bruge bælter ligesom man bruger smykker eller smarte leggins eller frække sko. Det er med til at give et helhedsindtryk, og ofte vil du opleve, at depeche bælter giver dit tøj det sidste finish, du synes, det kunne have brug for. Det er også en god måde at pifte et sæt tøj op, du måske går og overvejer at lægge bagerst i klædeskabet, fordi du synes, det er ved at være for kedeligt og uddateret. Pressede priser Og ikke nok med, at du finder et bredt udvalg af depeche bælter på www.guldknappen.dk, så kan du også være helt sikker på, at det er den webshop på nettet, der har de laveste priser, når det kommer til depeche bælter og alt det andet, de sælger.

Det er fordi, de har prisgaranti på deres produkter, og derfor presser de altid priserne ned til de niveau, de øvrige butikker sælger eksempelvis depeche bælter til.
Der er altså rigtig mange fordele ved at bestille dine depeche bælter på Guldknappen’s webshop, og hvis du bestiller allerede i dag, vil du kunne have dine depeche bælter inden weekenden, hvor du så kan tage dem i brug, når du skal se ekstra godt ud.